Olemme lihanjalostuksen ja -leikkuun ammattilaisia pääosin Tšekeistä, mutta työntekijöillämme on runsas lihanleikkuutyöko­kemus ja historia Suomesta.

Yrityksemme tarjoaa täydet palvelut lihanjalostuksessa ja lihanleikkaami­sessa, ja teemme myös karjan ja sianlihan luuttomaksi leikkaamiset. Hinnoittelu on asiakkaalle erittäin avoin ja tehokas, sillä hinta on kiinteä per 1 kilo (suurimmassa osassa tapauksista alku- ja loppukilomäärä). Tilaajalle ei näin ollen synny muita kuluja eikä hänen tarvitse huolehtia työntekijöistä (poissaoloista yms.). Hän vain tilaa palvelun meiltä, ja me huolehdimme lopusta.

Katsomme tilausta aina kokonaisuutena ja toteutamme sen parhaalla mahdollisella tavalla. Palvelemme aina vastuullisesti – kannammehan vastuun sekä liikekumppaneitamme että henkilöstöämme kohtaan. Noudatamme ehdottomasti Suomen lakeja ja harjoitamme liiketoimintaa rehellisesti ja eettisesti.

Palvelumme ovat tilattavissa joko pitkäjaksoisina toistaiseksi voimassaolevina tilauksina tai myös vain sesonkikohtaisesti – esim. sellaisissa tapauksissa, joissa lihajalostamo ei syystä tai toisesta pysty toteuttamaan tätä toimintoa omin neuvoin.

Meidän palvelumme ovat niin laajat, että tulemme varmasti tarjoamaan Teidänkin yrityksellenne parhaan mahdollisen yhteistyöratkaisun! Mikäli tarjouksemme kiinnostaa, ottakaa meihin yhteyttä niin voimme keskustella lisää yksityiskohdista. Tulemme mielellämme esittämään palvelutarjoustamme henkilökohtaisesti ja neuvottelemaan yhteistyöstä.

Olemme erittäin kiinnostuneita tapaamaan teidät henkilökohtaisesti ja haluaisimme kertoa lisää meistä ja keskustella mahdollisesta yhteistyöstä. Mikäli kiinnostuitte tarjouksestamme, ottakaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.